Materiale si suprafete special concepute pentru imprimare digitala si comunicare vizuala

Imprimarea digitala este procesul de tiparire directa a imaginilor digitale pe diferite suprafete si suporturi media. Spre deosebire de metoda de imprimare offset, imprimarea digitala nu necesita placi de imprimare suplimentare. Fisierele digitale se trimit direct catre imprimare pe suportul dorit: hartie si carton, materiale textile si sintetice, placi pvc si alte substraturi compozite, special tratate pentru imprimare digitala.

Placi pentru imprimare digitala

Placi PVC

Placi din PVC, albe si colorate, cu un comportament excelent la imprimare si prelucrare. Permit realizarea unei game variate de elemente de semnalistica specifice industriei publicitare si nu numai:

  • bannere
  • panouri inscriptionate
  • display-uri
  • decoruri comerciale
  • standuri expozitionale

Placi HDF

Placi HDF cu ambele fete grunduite alb, cu lac pe baza de apa. Suprafetele sunt special tratate pentru imprimare digitala si serigrafica de calitate superioara, fara sa necesite aplicarea vreunui primer sau tratament special, inainte de imprimare. Placile sunt plane si rezistente si sunt ideale in productia publicitara, la fabricarea de standuri si rafturi promotionale.

FOAMBOARDS

Panouri usoare din polistiren, rigide si cu o planeitate excelenta, fiind ideale pentru productia publicitara si alte aplicatii specifice precum fundaluri mobile si reflectoare in studiouri foto.

Placile pot fi printate direct si laminate, avand un comportament bun si la serigrafiere, vopsire si taiere, decupare, embosare, stantare si laminare.

Placi din POLIPROPILENA CELULARA

Placi structurate din polipropilena (componenta de baza: PP-C), obtinute prin tehnici moderne de extrudare. Materialul este o alternativa igienica si reciclabila pentru materialele traditionale precum cartonul sau lemnul, folosite la realizarea de ambalaje.

Disponibile in stoc: panouri cu grosimi de 3, 3,5 si 5mm cu fata superioara tratata special pentru imprimare excelenta.

Solutii pentru comunicare vizuala si mobilier comercial

Mesajele publicitare luminoase fac spatiile publice mai vii si mai colorate. Placile acrilice PLEXIGLAS® sunt unele dintre materialele de top utilizate in productia publicitara si la amenajarea spatiilor comerciale. In functie de cerintele proiectului, PLEXIGLAS dispunde de game specializate de placi colorate si transparente, LED, cu suprafata satinata, cu proprietati deosebita de difuzare a luminii etc. Sunt materiale robuste, rezistente si cu o estetica inedita.

In plus, semifabricatele sub forma de placi, blocuri, tuburi si bare PMMA marca PLEXIGLAS® au fost dezvoltate continuu in conformitate cu inovatiile in domeniul iluminatului si exigentele din sfera comunicarii vizuale. Cel mai potrivit exemplu in acest sens: placile PLEXIGLAS® LED special concepute pentru aplicatiile ce implica iluminat LED.

GAMELE DE PRODUSE ACRILICE PLEXIGLAS®

PLEXIGLAS® proTerra – Excelent pentru mediu: placile PMMA PLEXIGLAS® proTerra sunt fabricate din acril reciclat, in proportie de 90%, si contribuie astfel la reducerea consumului de materie prima. Placi solide acrilice coextrudate, aceste materiale se disting prin fetele cu sruprafata lucioasa si dispun de aceleasi proprietati specifice placilor pmma extrudate – PLEXIGLAS® XT.

PLEXIGLAS® LED – Pentru efecte luminoase si color deosebite: Acesta sticla acrilica speciala asigura un nivel maxim de transmisie a luminii LED. Placile se disting prin difuzia uniforma a luminii si au o estetica excelenta. Sunt disponibile placi si baghete si se folosesc cu succes in aplicatii ce impun iluminatul in cant, lateral sau din spate.

PLEXIGLAS® GS/XT – Placi PMMA extrudate si turnate, rezistente UV si la alti factori externi, durabile si usor de prelucrat. Sunt disponibile placi, tuburi si baghete, transparente sau lucioase, disponibile intr-o gama large de culori.

PLEXIGLAS® Satinice – Placi PMMA cu suprafata satinata ce asigura un efect deosebit de difuzie luminoasa. Sunt materiale rezistente la uzura si sunt disponible sub forma de placi sau tuburi cu una sau ambele fete satinate, in diferite culori.

PLEXIGLAS® ReflectionsSuprafata reflectorizanta si cu un nivel ridicat de luciu, gama PMMA PLEXIGLAS® Reflections este disponibile sub forma de placi in variantele “oglinda” si “reflectorizanta”. Sunt disponibile suprafete metalizate sau lucioase.

ADEZIVI si AUXILIARE

Gama de semifabricate destinate productiei publicitare, este completata de adezivi pentru placile PMMA PLEXIGLAS®, profile pentru casete luminoase si litere independente, precum si de elemente de fixare.

Alaturi de sticla acrilica, in industria publicitara se utilizeaza frecvent si alte semifabricate compozite, care sa asigure solutii optime in functie de cerintele specifice fiecarui proiect.

Solutii dedicate cerintelor fiecărui proiect

Back to top