Tabla Expandata

Tabla expandata din aluminiu se distinge printr-o varietate de utilizari, de la constructii civile, industriale si amenajari, pana la aplicatii industriale diverse.

Totodata, acest material relativ nou pe piata din Romania, are o rigiditate mare si rezistenta sporita fiind obtinuta dintr-o bucata, fara sa necesite imbinari.

  Geplast va utiliza datele inscrise mai sus in conformitate cu Politica de confidentialitate

  Design-ul inedit al acestui material confera transparenta ce permite o exceptionala filtrare a luminii, zgomotului, gazelor si a apei. Din aceste considerente tabla expandata este tot mai des utilizata si in proiecte de placari exterioare, la grilaje, scari si balustrade sau la decoratiuni interioare etc.

  UTILIZARE

  Tabla expandata este disponibila cu decoruri standard (romb, decorative, hexagon/rotund), avand o durata de viata sporita datorita raportului greutate-rezistenta. Aplicatii uzuale:

  • placari exterioare
  • fatade ventilate
  • panouri decorative
  • grilaje pentru balcoane
  • amenajari spatii comerciale si pereti despartitori
  • tavane false
  • filtre industriale

  Materialul se taie cu usurinta la formatele dorite si are o manevrabilitate foarte buna. Se remarca conductibilitate electrica, magnetica si termica foarte buna, datorita continuitatii sale.

  DOCUMENTATIE

  Descarca Brosura Tabla Expandata (.pdf)

  NEWSLETTER GEPLAST

  Inspira-te si fii la curent cu solutiile care raspund cel mai bine cerintelor afacerii tale.

  Odata abonat la newsletter-ul Geplast vei primi informatii adaptate necesitatilor business-ului tau: ☑ informari cu privire la produsele disponibile in stoc, ☑ noutati materiale: game noi, finisaje si formate noi, ☑ aplicatii specifice domeniului de interes, ☑ modalitati de prelucrare a semifabricatelor plastice, metalice si compozite

  Back to top