CorTen

Tabla din otel Cor-Ten (aliaj obtinut din cupru, crom, nichel si fosfor) se distinge prin coloristica in continua schimbare, din momentul instalarii si supunerii la factorii de mediu tabla din otel capatand o coloristica galbuie, a carei nuanta devine tot mai inchisa odata cu trecerea timpului.

  Geplast va utiliza datele inscrise mai sus in conformitate cu Politica de confidentialitate

  Supusa astfel oxidarii la factorii naturali, tabla din otel Cor-Ten formeaza o patina subtire ce asigura in timp rezistenta sporita materialului ce nu necesita intretinere sau mentenanta pe durata de viata. Patina astfel formata confera si rezistenta la coroziune, impiedicand patrunderea apei sau a vaporilor. Vopsirea si tratamentele anti-coroziune nu vor fi astfel necesare in timp.

  Coloristica deosebita

  Odata expusa la exterior, tabla din otel Cor-Ten dobandeste o culoare maronie, consecinta naturala a procesului de oxidare. Rezultatul: un aspect inedit, gratie coloristicii in continua schimbare.

  Rezistenta la exterior

  Patina naturala formata sub actiunea factorilor de mediu (ploaie, ninsoare, inghet, ceata etc.) asigura materialului rezistenta ridicata, chiar si in zone cu salinitate ridicata si umiditate sporita.

  Durata mare de viata

  Tabla din otel Cor-Ten are o durata de viata indelungata, gratie rezistentei sporite la factorii de mediu precum si patinei subtiri cu rol protector si anticoroziv. Materialul nu necesita mentenanta.

  FORMATE STANDARD

  Diferite grosimi disponibile, in functie de natura aplicatiei.

  ex: casete fatada – grosimi uzuale: 1.5, 2 mm

  UTILIZARE

  UTILIZARE: exterior si interior

  APLICATII: jardiniere, decoratiuni interioare si exterioare, fatade ventilate, decoruri/placari exterioare, sculpturi urbane, transport naval etc.

  NEWSLETTER GEPLAST

  Inspira-te si fii la curent cu solutiile care raspund cel mai bine cerintelor afacerii tale.

  Odata abonat la newsletter-ul Geplast vei primi informatii adaptate necesitatilor business-ului tau: ☑ informari cu privire la produsele disponibile in stoc, ☑ noutati materiale: game noi, finisaje si formate noi, ☑ aplicatii specifice domeniului de interes, ☑ modalitati de prelucrare a semifabricatelor plastice, metalice si compozite

  Back to top