Profile Litere

Profil flexibil din PVC – Als Elkamt – cu lungimea de 4m, disponibil in diferite culori, prevazut cu o sectiune pentru placi acrilice de 3mm.

Als Nature – profil din tabla de aluminiu, cu grosime de 0,8mm cu lungimea de 2m si cu latimi de la 50mm la 150mm.

  Geplast va utiliza datele inscrise mai sus in conformitate cu Politica de confidentialitate

  Als Elkamt: Alb (RAL 9003), Rosu (RAL 3020), Negru (RAL 9005), Albastru (RAL 5017), Argintiu, Auriu.

  Als Nature: Se livreaza in culoarea naturala a aluminiului, dar poate fi vopsit, fiind prevazut la una din laturi cu orificii de prindere.

  MONTAJ

  La realizarea unei litere independente luminoase cu inaltimea maxima de 1500 mm trebuie parcurse urmatoarele etape:

  1. Se decupeaza spatele literei din Komatex si fata literei din acril.
  2. Se prinde profilul de aluminiu urmand forma literei din Komatex, fixandu-se de aceasta cu holsuruburi prin orificiile de prindere.
  3. Se introduce litera din acril in sectiunea profilului de PVC urmand forma literei si apoi lipindu-se cu precizie de aceasta cu adeziv.
  4. Se prinde fata literei formata din acril si profil PVC de spatele literei din Komatex si profil de aluminiu cu holsuruburi prin lateralul profilului de PVC si prin lateralul profilului de aluminiu.

  NEWSLETTER GEPLAST

  Inspira-te si fii la curent cu solutiile care raspund cel mai bine cerintelor afacerii tale.

  Odata abonat la newsletter-ul Geplast vei primi informatii adaptate necesitatilor business-ului tau: ☑ informari cu privire la produsele disponibile in stoc, ☑ noutati materiale: game noi, finisaje si formate noi, ☑ aplicatii specifice domeniului de interes, ☑ modalitati de prelucrare a semifabricatelor plastice, metalice si compozite

  Back to top