Experienta, profesionalism si parteneriate de lunga durata

Geplast este o companie nationala, infiintata in 1994 la Constanta, a carei activitate principala consta in importul si comercializarea de semifabricate metalice, plastice si compozite. In prezent, Geplast acopera intreg teritoriul tarii prin 12 sucursale zonale, situate in principalele orase din Romania. Fiecare punct de lucru face parte din reteaua nationala de depozite, deservite de doua centre logistice situate in judetul Ilfov.

Geplast se remarca astazi ca unic operator din piata de profil ce acopera intreg teritoriul tarii prin centre proprii de distributie si deserveste domenii specializate precum industria publicitara, sectorul constructiilor, constructia de vehicule si ambarcatiuni, industria alimentara si sectorul medical etc..

Compania a dezvoltat de-a lungul a mai bine de 28 de activitate o agenda comuna in toate punctele de lucru si a incorporat o cultura organizationala comuna. Astfel, Geplast a reusit sa se pozitioneze ca principal importator si distribuitor local de semifabricate termoplastice si compozite, deservind industrii si domenii de afaceri de pe intreg teritoriul Romaniei.

CALITATE si FUNCTIONALITATE

Materialele comercializate sunt produse in Europa, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, de unii dintre cei mai mari producatori de semifabricate plastice si compozite.

SUPORT TEHNIC

Suntem adeptii unui management al vanzarii de tip consultativ si asiguram consultanta si asistenta tehnica pe toata durata derularii proiectelor.

MARCI de TOP!

Brand-urile comercializate vin ca un plus de garantie a calitatii solutiilor noastre: Plexiglas® si Europlex® by Rohm, Marlon® by BrettMartin, Sustamid®, Polystone®, Sustamid 6®, Sustarin® by Roechling s.a.

SERVICII DEDICATE

Beneficiati de operatiuni de optimizare a suprafetelor si lungimilor, alaturi de servicii de debitare, frezare si realizare casete din materiale compozite si metalice, transport.

[din 1994]

Divizia ARHITECTURALE

Cea mai variata gama de solutii pentru placari exterioare si interioare

Prin divizia Arhitecturale, oferim solutii estetice si durabile pentru placari exterioare si interioare. Portofoliul nostru include materiale compozite de calitate superioara, ce raspund celor mai exigente cerinte tehnice si de mediu, materiale destinate fatadelor ventilate si interioarelor: pereti interiori, compartimentari si pardoseli.

#ALUCOBOND #ALUMINIU #BETON APARENT #CERAMICA #CORIANExteriorCladding #CUPRU #FIBROCIMENT #HPL #INOX #KLINKER #OTEL #PIATRA #PIZ #STICLA #ZINC

KLINKER.RO

Caramida aparenta decorativa – cel mai nou trend in placari

Colectie de caramida aparenta decorativa pentru placari exterioare si interioare, adunata intr-o pagina exclusiva – Klinker.ro. Colectia GEPLAST reunita sub denumirea “klinker.ro” este formata din peste 80 de modele de placute decorative de tip klinker in nuante de alb, galben, rosu, gri, maroniu, albastru si negru. Portofoliul de materiale ceramice este format din placi decorative de diferite formate si grosimi, elemente de colt si accesorii pentru montaj. Materialele sunt disponibile in toate sucursalele Geplast din tara.

Acoperire nationala >>

Acoperim intreg teritoriul tarii prin 12 sucursale zonale situate in: Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara. Punctele zonale de distributie sunt deservite de doua centre logistice centrale situate in judetul Ilfov.

Cauta cea mai apropiata locatie Geplast >>

CONTACT

Contacteaza-ne sau viziteaza-ne la cea mai apropiata sucursala, de luni pana vineri in intervalul 9:00 – 17:00.

Back to top