Corian Solid Surface

Placi minerale compozite, Corian® Solid Surface, destinate aplicatiilor orizontale si verticale de interior. Disponibile in variantele de grosimi: 6 mm (aplicatii interioare verticale) si 12 mm (aplicatii orizontale).

Materiale compozite cu umplutura minerala densa, durabile si usor de personalizat prin termoformare si decupare CNC. Materialul este deja consacrat pentru proprietatile fizice si chimice deosebite: este dur, omogen si neporos, nu putrezeste si nu se exfoliaza, este rezistent la agenti chimici, nu este toxic sau hipoalergenic, se curata cu usurinta si se intretine facil.

  Geplast va utiliza datele inscrise mai sus in conformitate cu Politica de confidentialitate

  VERSATIL – Permite realizarea unor suprafete orizontale, fluide si tridimensionale, a obiectelor si instalatiilor sanitare, obiectelor de mobilier si decorative.

  NON TOXIC – In cazul expunerii la foc, materialul nu emana gaze toxice, CORIAN® numarandu-se printre cele mai putin toxice materiale.

  TERMOFORMABIL – De ce sa te limitezi la colturi cand poti reda forme curbe? Panourile au un comportament excelent la formarea la cald si pot reda cu usurinta o varietate de forme.

  UTILIZARE

  UTILIZARE: interior

  6 mm (aplicatii interioare verticale) si 12 mm (aplicatii orizontale).

  DOCUMENTATIE

   CORIAN-Solid-Surface-Sheet Color Options EN.pdf

  CORIAN Inspirational Brochure 2019 EN.pdf

  NEWSLETTER GEPLAST

  Inspira-te si fii la curent cu solutiile care raspund cel mai bine cerintelor afacerii tale.

  Odata abonat la newsletter-ul Geplast vei primi informatii adaptate necesitatilor business-ului tau: ☑ informari cu privire la produsele disponibile in stoc, ☑ noutati materiale: game noi, finisaje si formate noi, ☑ aplicatii specifice domeniului de interes, ☑ modalitati de prelucrare a semifabricatelor plastice, metalice si compozite

  Back to top