Servicii de calitate pe toata durata derularii proiectelor

Ne-am orientat in permanenta asupra calitatii si solutiilor sustenabile si am ales pentru portofoliul nostru materiale de calitate superioara, fabricate de pionieri in domeniul semifabricatelor plastice si compozite.

Pentru a reduce timpii de executie si instalare a materialelor, completam gama de solutii cu servicii de debitare si frezare, realizare casete din aluminiu compozit si metale, vopsire si transport.

Proiectele cu cerinta specifice pot impune folosirea unor profile din aluminiu cu desen special. Va propunem seriviile de proiectare si extrudare profile speciale, dupa desen. Realizam la cerere profile speciale din aluminiu, conform schitelor si specificatiilor clientilor. Profilele dupa desen/schita, au o forma special conceputa, avand o proiectare individuala si se realizeaza din aliaj AlMgSi0,5 stare F22 , cu lungime standard de 6000 mm. Detalii complete la reprezentantii locali.

#CONSULTANTA #DEBITARE #FREZARE #REALIZARE CASETE #TRANSPORT

CONSULTANTA si ASISTENTA TEHNICA

Geplast aplica un management al vanzarii de tip consultativ si furnizeaza materiale cu caracter tehnic unic pentru aplicatii speciale (aliaje specifice, dimensiuni si forme speciale, etc).

DEBITARE si FREZARE

Pentru orice proiect, beneficiati de operatiuni de optimizare a suprafetelor si lungimilor, alaturi de servicii de debitare si frezare.

TRANSPORT

Detinem un parc auto modern ce deserveste reteaua nationala si regionala de distributie formata din 12 puncte de distributie: Constanta, Ilfov, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Craiova, Galati, Baia Mare, Sibiu, Oradea, Bacau.

PRELUCRARE CNC

Servicii de prelucrare a panourilor solide din aluminiu, panouri compozite din aluminiu ignifug, HPL, fibrociment și plastic pentru fațade arhitecturale, design interior și amenajare în proiecte complexe.

PRELUCRARE CANTURI

Servicii de prelucrare canturi pentru panouri compozite din aluminiu tip bond. Putem să prelucrăm canturi la 90 de grade sau 180 grade (tip deschis sau închis).

PROIECTARE SI EXTRUDARE PROFILE SPECIALE

Realizam la cerere profile speciale din aluminiu, conform schitelor si specificatiilorclientilor. Profilele dupa desen/schita, au o forma special conceputa, avand o proiectare individuala si se realizeaza din aliaj AlMgSi0,5 stare F22 , cu lungime standard de 6000 mm.

MAI MULTE DETALII >>

PRELUCRARE CNC

Ne dorim să atingem mereu cele mai înalte standarde atunci când oferim servicii clienților noștri, de aceea investim în utilaje și mașini de ultimă generație necesare efectuării lucrărilor de prelucrare a materialelor.

MAI MULTE DETALII >>

PRELUCRARE CANTURI

Servicii de prelucrare canturi pentru panouri compozite din aluminiu tip bond. Putem să prelucrăm canturi la 90 de grade sau 180 grade (tip deschis sau închis).

MAI MULTE DETALII >>

Solutii dedicate cerintelor fiecărui proiect

Back to top