7 idei de proiecte în care se poate utiliza tabla expandată

Tabla expandată este un material folosit în foarte multe industrii cum ar fi: construcții, design interior și exterior, industria auto sau chiar la fabricarea electrocasnicelor.

Tabla expandată de la MARIANItech® este disponibilă într-o varietate mare de modele standard din diferite materiale cum ar fi: aluminiu, oțel inoxidabil, aluminiu anodizat, fier, cupru, corten, și poate avea diferite grosimi.
Gama Geplast cuprinde diverse tipuri de produse din aluminiu cum ar fi: tablă striată, tablă lisă, tablă expandată, tablă perforată și profile din aluminiu. Modelele sunt variate și în afara celor standard disponibile în gamă, există posibilitatea redării oricărui model de perforație pentru obținerea formei dorite prin procedee precum îndoire, curbare, tăiere și sudare.

Revenind la tabla expandată, aceasta poate avea tratamente inovatoare pentru a se potrivi stilului și design-ului proiectului dumneavoastră, cum ar fi vopsirea, anodizarea naturală și colorată, zincarea pentru a atinge colorații variate etc.
Materialul poate fi utilizat într-o varietate de proiecte și poate lua diferite forme pentru a da naștere unor proiecte spectaculoase cum ar fi proiecte arhitecturale, obiecte de decor sau diverse elemente de construcție.
Vă prezentăm în continuare câteva dintre cele mai interesante proiecte în care s-a folosit tabla expandată și 7 posibile idei de a considera acest material parte din proiectele dumneavoastră viitoare.

1. Tabla expandată se poate folosi la construcții de mari dimensiuni cum ar fi parcări supraetajate

2. De asemenea tabla expandată se poate folosi la realizarea parapeților, a balcoanelor, a balustradelor sau a altor elemente de siguranță

3. Cu scop decorativ tabla expandată se poate folosi ca pereți despărțitori, storuri pentru balcoane, parasolare sau mascarea scărilor de incendiu

4. Pentru schimbarea aspectului unei clădiri vechi se poate alege ”învelirea” sau acoperirea ei cu tablă expandată

5. O altă idee ar fi utilizarea tablei expandate la fabricarea corpurilor de mobilier expozițional, comercial sau alte tipuri de obiecte

6. Tabla expandată se mai poate folosi la tavane sau la realizarea scărilor dacă se dorește adoptarea unui stil industrial de design interior

7. Se pot confecționa garduri, porți sau construcții metalice de dimensiuni mici, medii și mari pentru împrejmuirea sau delimitarea unor zone dorite

Fiind un material foarte versatil tabla expandată poate fi folosită în nenumărate proiecte cu o durată mare de viață datorită rezistenței sale. Materialul se poate tăia cu ușurință la formatele dorite și are o manevrabilitate foarte bună.

Proiectele realizate cu materialele și soluțiile oferite de Geplast oferă mai multă sustenabilitate (reducerea emisiilor de carbon, un consum mai mic de resurse, un grad de confort mai ridicat) și o performanță ridicată (reducerea timpului de montaj și construcție, economii financiare etc.).

La Geplast, consultanții noștri vă pot oferi sfaturi și informații detaliate despre aplicabilitatea materialelor și soluțiilor noastre pentru proiectele dumneavoastră. Cu o prezență multi-locală, vă așteptăm să ne contactați într-una din locațiile din țară pentru mai multe detalii.

Back to top